analytics

Terapie cuantică

Terapie Cuantică / Foto: stomatlife.ru
Deși sună parcă venită din viitor, odată cu Einstein și cu punerea bazelor fizicii cuantice, viziunea științifică asupra realității ia în calcul faptul că totul este alcătuit din câmpuri energetice. Tehnologia modernă a dezvoltat tehnici de măsurare a câmpului electromagnetic emis de corpul fizic, iar perspectiva că trupul nostru este compus din straturi de energie nu este deloc nouă. De aici și până la faptul că, odată conștienți de această energie, putem să o folosim în beneficiul nostru, nu a fost decât un pas.

Multe tradiții străvechi vorbesc despre metode de vindecare ce au la bază folosirea energiei vindecătoare, iar multe dintre aceste metode au fost practicate de mii de ani. Vechea tradiție spirituală indiană, cu o istorie de peste 5000 de ani, vorbește despre o energie universală numită Prana. Energia universală este văzută ca element de bază și sursă a vieții. Prana, suflarea vieții, se mișcă prin toate formele, dă viață și vindecă.
Energia Universală - Prana / Foto: Pinterest
Chinezii, în mileniul al III-lea, au enunțat existența unei energii vitale numită Chi. Toată materia este compusă și pătrunsă de această energie universală compusă din două forțe polare: Yin și Yang. Atunci când Yin și Yang sunt echilibrate, sistemul viu prezintă sănătate fizică. Arta veche de vindecare prin acupunctură se concentrează pe echilibrarea yin și yang.


Forțele polare Yin și Yang / Foto: familywellnesschiro.ca
Terapia Cuantică este o formă de tratament energetic, foarte puternic și eficient cu precădere în cazurile grave. Terapeutul folosește, în timpul tratamentului, tehnici speciale de respirație și intră într-o stare de meditație, pentru a mări fluxul de energie vitală.  Tratarea se face prin așezarea mâinilor sau a doar degetelor pe zone bolnave ale corpului pacientului.

Se pot obține rezultate în tratarea multor afecțiuni, uneori cu rezultate surprinzătoare. Un lucru este clar, însă, nu este vorba de minuni. În cazul terapiilor energetice, vindecătorul este pacientul însuși, cel care se vindeca pe sine. Terapeutul este doar un canal care creează, prin tehnici speciale, un câmp energetic de înaltă vibrație.

„Forțele naturale din noi sunt adevărații vindecători ai bolilor” spune Hipocrate, părintele medicinei.


Hipocrate / Foto: statusmind.com
Terapia Cuantică se bazează  pe „inteligența” și abilitatea extraordinară a organismului nostru de a se auto-vindeca. Terapia care înlesnește aportul de energie acționează la rădăcina profundă a cauzei bolii, pregătind organismul de propria recuperare a stării de sănătate și echilibru.

Terapia Cuantică ajută la echilibrarea sistemului energetic al organismului îndepărtând durerea. Pentru că terapiile care lucrează cu energia fac apel la propria energie de vindecare, specifică tuturor organismelor vii, în funcție de dorința pacientului de însănătoșire, se pot vedea rezultate spectaculoase la nivelul realinierii structurii osoase și a posturii corpului la starea lor naturală, inițială. Se pot îndrepta, astfel, defectele de poziționare ale coloanei vertebrale și ale bazinului, dar și a altor afecțiuni organice și structurale.

Cu ajutorul Terapiei Cuantice poate aduce îmbunătățiri rapide ale unor dureri structurale vechi și se pot trata o gamă foarte largă de afecțiuni, atât de natură fizică, cât și psihio-emoțională. Sesiunile de Terapie Cuantică s-au dovedit utile în cazul mai multor cazuri de cancer, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, dureri ale diferitelor organe și intestine, infecții. Terapia Cuantică este folosită cu succes, cu precădere în vindecarea traumatismelor sau a arsurilor survenite în urma accidentelor, a atacuri de panică și a crizelor de epilepsie.

Pentru că se bazează pe un schimb permanent de energie, între pacient și terapeut există o comunicare permanentă care presupune analizarea unor senzații și sentimente resimțite în timpul tratamentului. Vorbim despre o formă puternică de vindecare, iar această călătorie este ghidată și supravegheată doar de către un Maestru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu