analytics

Despre mine


Diplome Silviu Hudini / Arhivă personală

Am mers prin viața înarmat cu credința să îi ajut pe cei din jur. La 16 ani m-am angajat voluntar la Serviciul Salvamont Poiana Brașov. La 25 de ani aveam trei job-uri și interacționam cu sute de oameni pe săptămâna în teambuilding-uri și training-uri, iar până la 30 aveam deja peste 600 copii cu care m-am jucat, în tabere de călărie și ciclism. Tot ceea ce știam că trebuie să fac era totul mai bine, mai mult, mai frumos.

Gabriel Dutchevici /
Arhivă personală
Când mi-am dat seama ca ”I'm a human being not a human doing” aveam 96 de kilograme, sinuzita acută, dureri de spate și ficat mărit. Stăteam aplecat de spate de câteva zile, când doua mâini dibace mi-au apăsat niște puncte în zona coloanei vertebrale care m-au făcut să mă îndrept la loc. Așa a început totul. Am început să îmi pun întrebări, iar acesta a fost primul pas.

L-am găsit, prin căutările mele pe Gabriel Dutchevici, Maestru în 10 tipuri de Reiki, kinetoterapeut, masor, terapeut Shiatsu, maestru arte marțiale, iar din 1993, Maestru Zen Kaimei, îi oferă numele de botez budist ”Jiko” - Iubirea Compasiunii.

Pe el l-am ales să fie cel care îmi arată tainele terapiilor asiatice, devenind treptat terapeut Shiatsu, Maestru Raiki în Gendai Reiki HO, Maestru Rieki Usui Shiki Ryoho, Maestru în Shambala a Treisprezecea Dimensiune și Terapie Quantică. La 31 de ani am înțeles că pentru a-i ajuta pe cei din jur trebuie să mă ajut întâi pe mine, să mă cunosc, să mă înțeleg și să înțeleg că determinarea de a-i ajuta pe cei din jur a venit inițial din neputința de a mă ajuta pe mine însumi.

Astăzi practic Reiki, Shiatsu și alte terapii japoneze de vindecare, relaxare și meditație pentru bucuria personală și a pacienților, în egală măsură.