analytics

25 ian. 2018

Despre mâinile lui HudiniUna dintre pacientele Hudini's Hands și-a spus povestea pe SmartWoman.ro. Enjoy :)

Masajul pe testate

Sunt printre acei oameni cărora nu le place masajul. Am auzit povești despre mâini de aur, despre cel mai bun raport masaj/preț, despre deplasare la domiciliu și ședințe prelungite. 
Am avut un angajator care ne punea la dispoziție o oră de masaj, prin intermediul unei companii specializate. Nu puteam înțelege cum poate cineva să te relaxeze în locul în care îți bâzâie toate mail-urile în creieri.
Am avut o primă experiență de masaj de relaxare în Turcia la un centru al hotelului unde am fost cazată. Industrie. Repede, pe bandă rulantă, într-un semi-întuneric plin de fum, ca la „automat”. Masajul în sine deloc relaxant, doamna care m-a preluat urmând un patern general valabil de apăsări și frământări, care s-a soldat cu o febră musculară generalizată.
Următoarea interacțiune a fost masajul anti-celulitic. Mergeam de două ori pe săptămână să mă frământe o domnișoară hotărâtă. Era așa de hotărâtă, că plecam de acolo cu cele mai colorate vânătăi posibile. Asta, pe lângă fâșâitul ușor penibil care îmi însoțea mersul în drum spre casă, pentru că domnișoara hotărâtă nu mă lăsa să ies din salon decât după ce mă înfășura zdravăn în folie de plastic.
Citește întreaga poveste pe SmartWoman.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu