duminică, 14 noiembrie 2010

S-a intamplat si al 2-lea workshop Explorator Urban

Nu au fost multi participanti... insa au fost de calitate! Vremea extrem de faina pentru luna Noiembrie! Luminile oferite de Manuela si Florin au fost extraordinare, am avut ceva probleme cu generatorul insa nimic ce nu s-a putut rezolva !
printre picaturi am furat si eu cateva cadre... desi nu mai sunt sigur cine a facut restul de poze de pe aparatul meu...:)

enjoy


2 comentarii:

 1. N-aş fi ajuns să vitzitez Bateria 9-10 dacă Silviu n-ar fi organizat acolo a doua ediţie a atelierului de fotografie Explorator Urban.
  Atelierul, sau workshopul, de fotografie a fost, pentru mine, o încântare. Pe lângă bucuria petrecerii unei zile în aer liber, respirând libertatea pură a revoluţiei, fie ea cât de factice şi de temporară, am făcut poze de care nu credeam că am să fac, am strâns material de joacă grafică (ah dulce zăbavă este bibilitul pixelilor!) şi am descoperit încă un loc în care istoria Capitalei se scufundă în ceaţa trecutului.
  Unele dintre pozele făcute vor fi depuse pe Flickr într-un set dedicat; câteva vor fi prezentate şi comentate pe blogul Imerologului Valah.

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc frumos pentru participare si pentru vorbele faine!

  ma inclin cu respect

  RăspundețiȘtergere