marți, 9 noiembrie 2010


Vizualizare hartă mărită
Au mai ramas doar cateva zile pana la workshop! Vremea se anunta a fi buna..vom vedea cat! Generatorul are benzina bagata deja! Toamna ne-a aranjat mare parte din locatie! asa ca sper sa iasa bine!
Eu propun sa ne intalnim sambata 13 noiembrie la Piata Muncii in jur de ora 11-00! vom pleca inspre locatie la maxim 11-30, sa dam timp celor care stau mai departe sa ajunga!
Pentru nu stiu care motiv lumea nu raspunde la cereri de confirmare pe mail! atunci am sa va rog sa imi lasati un comment pe bloaga sau pur si simplu sa ne vedem sambata la Piata Muncii la ora 11-00!

mai jos din nou detaliile!

De aceasta data vom avea 2 zile de pozat! prima zi (sambata) la Bateria 9-10 (iesirea spre A2, piata Catelu) iar a doua zi (duminica) la o carciuma undeva in Bucuresti(nu cred ca mai este surpriza...)!

Spre deosebire de prima editie, la aceasta vom avea
-un subiect : armata lui Che
-modele imbracate corespunzator printre care si subsemnatul (deja las barba sa creasca)care au semnat deja un contract in care renunta la orice fel de drept asupra cadrelor obtinute de fotografi!
-machiaj profesional oferit de Badiu Corneliu
-Lumini profesionale de studio si generator oferite de Manuela si Florin Cepoi !

si dupa cum a zis Ana pe facebook : Va fi o nebunie: 4 modele "furioase" gata sa anihileze cu armamentul din dotare orice misca, o locatie interesanta care iti pune mintea la contributie, un bar futurist in care se vor face poze astfel incat sa para a fi o bodega din anii 50 din Bolivia. Va invit sa dati frau liber imaginatiei si sa ne insotiti in zilele de 13-14 in captivanta lume a lui Che.


Transportul se va face cu masinile personale ale participantilor.
Pentru ziua de sambata nu se ofera mancare. In functie de conditiile meteo, rog eventualii participanti sa se echipeze corespunzator!
Pentru ziua de duminica se ofera un mic protocol (o maslina, o atentie)

Participantii vor avea nevoie de: aparat de fotografiat (DSLR, compact sau bridge)pe care va rog sa il setati la calitate cat mai mare pentru eventualele printuri necesare expozitiei,
trepied (optional), obiective diverse (optional), filtre (optional), flash (optional),
suporturi de memorie sau filme, acumulatori, baterii si dispozitive de incarcat acumulatorii, laptop (optional).
PS: oameni buni, eu nu vreau ca prin aceste workshop-uri sa va invat cum si de ce se face fotografie.. eu doar va ofer subiecte, lumini si idei!

Pentru aceasta editie am hotarat sa fac si o mica expozitie ! Am gasit si locatie pentru expozitie mai trebuie doar sa tinem workshop-ul pentru a avea ce expune! Lucrarile vor fi expuse pentru 2 saptamani in locatia aleasa si apoi vor reveni autorilor!

Pretul acestui workshop este de 380 de lei de persoana!

pentru inscrieri trimiteti va rog mail la hudini.silviu@gmail.com in care sa specificati nume, numar de telefon, adresa de mail!

Ma inclin cu respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu