duminică, 10 octombrie 2010

Explorator Urban

Dragii mei a fost neasteptat de bine! nu ma asteptam sa pedalez cu Adi atata prin ploaie, nu ma asteptam ca participantii sa fie atat de deschisi, nu ma asteptam sa ne simtitm asa de bine impreuna, nu ma asteptam ca modelele sa stea suspendate pe franghiile mele...a si nu ma asteptam sa ies minus 150 de lei..:)))) dar ideea este si va ramane : SE POATE, trebuie doar sa vrei!

Multumesc participantilor, modelelor, lui Dragos si mai ales Elenei pentru bunatatile cu care ne-am delectat in pauzele de azi!

Ma inclin cu respect!5 comentarii:

 1. Sunt incantata ca am venit la acest workshop, m-am simtit excelent iar Silviu a depus toate eforturile sa ne desfasuram creativ. A fost o placere sa lucrezi cu modelele pe care le-a adus si sper ca asta sa fie inceputul unei indelungi colaborari.


  Silviu, nu pot decat sa-ti urez mult succes pe mai departe in organizarea de astfel de evenimente (poti sa fii sigur ca n-o sa le ratez) si voi lasa imaginile postate sa vorbeasca de la sine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa e. In ciuda vremii ne-am simtit excelent.
  Stiu ca modelele au cam suferit, dar au dus treaba pana la capat, chiar daca le clantaneau dintii in gura si noi le ceream sa stea nemiscate tot mai mult pt ca lumina era din ce in ce mai slaba..
  Biciclistii, pe langa ploaie, noroi si vant rece, au avut de luptat si cu cainii din Pipera :)

  Cu toate astea treaba si mai ales fotografiile au iesit minunat, singurul neajuns fiind faptul ca s-a terminat. :D

  La mai multe, dom'le!!
  Cu respect.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte frumos si interesant, ma uimesti mai Silviule :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

  RăspundețiȘtergere