vineri, 8 octombrie 2010

Detalii importante !!!

Alte detalii privind workshopul ..(pe care am uitat sa vi le spun :)

In primul rand multumesc foarte frumos domnului Dinu Lazar care mi-a adus aminte, prin postarea de pe blogul dansului, de aceste detalii destul de importante pe care eu le-am omis!

Fiecare dintre modelele care participa la acest workshop au semnat deja un contract in care sunt de acord sa fie pozate, sunt de acord ca pozele sa fie postate pe orice fel de suport (media, internet, publicatii) si sunt deacord sa nu aiba nici un fel de pretentii asupra pozelor facute. Singura obiectie pe care o pot avea insa modelele este daca sa le apara numele real pe poze sau nu sau doar un pseudonim!

Privind pauzele in desfasurarea acestui workshop, acestea se vor lua oricand, in orice moment al workshopului, cand unul sau mai multi participanti considera ca este necesara o pauza!

Se da o chitanta de mana intre persoane fizice (e complet legal)! Personal eu mai detin si 2 firme care au domenii de activitate in aceasta zona (organizari evenimente corporate, alpinism, etc) de pe care de altfel pot elibera o factura pentru cei interesati!

Exista de altfel si un contract pentru participanti, unde se specifica, ca si in cazul contractului pentru modele, ca ei detin toate drepturile asupra fotografiilor, fiind liberi sa faca orice doresc cu ele! mai exista o clauza in care se cere bun simt si respect fata de modele!
Pentru cei interesati ma puteti contacta pentru a primii o copie a acestor contracte!
Pe aceasta cale trebuie sa ii multumesc lui Dragos (care este avocat)!

Pentru ziua de sambata nu am reusit sa obtin logistica necesara pentru a aduce mancare la locatie! pentru ziua de duminica insa exista un mic bufet suedez, cafea, suc, o maslina, etc!

Despre transport.. aici e minusul meu.. din bugetul mic alocat acestui workshop nu am reusit sa inchiriez un mini-bus pentru transport. asa ca ne vom organiza cumva la intalnirea de la ora 11 si vom vedea ce si cum! mea culpa!

3 comentarii:

 1. Mult succes man! La cat mai multe evenimente! Cand mai treci pe aici, da un semn, ca din motive "logistice" nu am mai reusit sa te sun weekend-ul trecut cand am vizitat "micul Paris". Bafta si "ma inclin respectos" la initiativa ta. Kiss Elena.

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc man ! sper sa isi deschida romanii ochii!!! ca is cam inchuiati! toti vor workshop-uri pe afara ca alea is profi si tre sa ai nu stiu ce ... aburi.. in loc sa iasa sa faca niste poze intr-un cadru organizat!
  in sfarsit noi sa fim sanatosi si la vara cald!

  ma inclin cu respect

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere