marți, 26 ianuarie 2010

Casutza
O casutza intalnita azi, in "plimbarile" mele cu munca ..

9 comentarii:

 1. pretty nice. asa soliara, mica...si totusi rezistenta. It reminds me of some people I know!

  RăspundețiȘtergere
 2. de dacta asta ai cam fuserit-o. Prima, ai incadrat-o prea din scurt, desi copacul ala care se termina brusc ar fi putut s-o incadreze foarte fain (daca era asa curb cum pare linia tulpinii) sau cel putin sa sporeasca impresia de 'mic' a casei. La a doua, ai pierdut cărarea de pasi din dreapta si ai lasat tulpina copacului cu totul afara, asa ca in cadru ai un snop de maturi care vin de nicaieri.
  Putina seriozitate, stimabile, si simt de raspundere, ce dracu!!
  :P

  RăspundețiȘtergere
 3. ai dreptate, tot respectul stimabile, dar am observat ceva la mine azi ...la -21 de grade, dupa ce am coborat de pe un pilon de 50 de metrii (unde sufla un vant care te curatza de toate pacatele) nu prea mai functionez in parametrii optimi :D
  o sa incerc pe viitor sa imi pun ceva in urechi sa nu mai imi inghetze neuronul

  ma inclin

  RăspundețiȘtergere
 4. De prima e păcat. Casa e fotogenică, dar poziţia de pe film e compromisă, ai umplut-o cum nu trube.Ţi-a plăcut prea mult căsuţa şi te-ai lipit de ea...
  Totuşi e de apreciat tehnica: lemn ars de timp şi zăpadă - ai reuşit să le expui corect pe amîndouă ceea ce e bine, dar nu destul.
  Foto 2 e deja altceva. Nu sunt de acord cu Andrei. Poate că un landscape era mai bine, dar n-am de unde să ştiu. Cărarea de paşi care iese din cadru incită la o poveste. Lipsa trunchiurilor copacilor e ”în ton”, nu mă doare, nu o simt.
  Doar că nu mă impresionează cerul care-i prea mult pentru cadru. Dacă-i fuţi o diagonală descendentă tot subiectu îţi rămîne în mîna stîngă :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. merci de sfat bietivane :) probabil voi mai ajunge in zona si voi incerca sa refac cadrele cu casutza :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte reusite pozele...
  Imi plac...

  RăspundețiȘtergere