luni, 16 martie 2009

Plimbare

     Sambata am fost din nou cu Silvia si Andrei (care a venit cu Claudia si Radu- iubita si fratele) la o mica plimbare. Andrei aflase ca in interiorul cetatii Rasnov sa organizat un fel de concurs de alpinism (dry tooling) asa ca asta a fost motivul sa iesim din casa. Mi-am adus aminte ca undeva pe drumul care duce din Rasnov inspre Poiana Brasov exista o pestera (pestera Zanoaga)  in care nu am mai intrat de mult timp, asa ca am hotarat sa intram si pe acolo daca tot eram in zona. 
     Prima oara ne-am dus la cetatea Rasnov sa vedem ce se intampla acolo. Acolo am fost abordati de un domn care era foarte suparat ca a o parte din zidul cetatii care a fost construit acum 5 ani a inceput sa se darame. Asta a fost treaba lui Andrei. Noi am intrat in cetate si am inceput sa facem poze. Concursul de alpinism nu a fost mare lucru. 
    Dupa ce ne-am plimbat in cetate si Silvia a dat bine de pamant cu anumite parti ale corpului, am mers spre pestera. Ne-am echipat cu niste combinezoane ce le aveam eu pe acasa si am intrat. Mai greu a intrat Radu pentru ca are asa... o retinere cand vine vorba de spatii stramte (intrarea in aceasta pestera este destul de ciudata). Dupa ce am facut ceva cadre am auzit niste voci care veneau de la intrare, erau CPNT-isti si erau pusi pe fapte mari. Au venit cu baterii de masina si boxe si toate cele pentru un adevarat "Underground Party". Am stat la ceva palavre cu ei, am baut o bere (adusa de ei) si apoi am iesit si ne-am dus la masina. Ne-a luat ceva timp pana am reusit sa iesim din combinezoanele pline de noroi. 
    In cele ce urmeaza o sa postez fotografii din aceasta tura. Enjoy  


3 comentarii:

  1. Faine poze, desi unele ar putea sa arate mult mai bine cu un pic de reglaj din php.

    RăspundețiȘtergere
  2. astept sa imi dai si mie un cd cu photoshop :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vai dar liliacul ala arata atat de spooky!

    RăspundețiȘtergere